Successer

 

En masse super seje unge piger, mænd og kvinder har været under mine vinger og opnået virkelig flotte resultater igennem mine over 3 år som selvstændig. 

Dette er bare et lille udpluk af nogle af deres flotte resultater. En opdatering fra mine resultater i 2017 kommer snart, indtil da kan du måske finde inspiration til også at begynde hos mig fra de andre nedenfor.

På min facebook side Tanja Sønderby kan du desuden løbende se meget mere fra mine klienter, og læse om deres oplevelser og resultater og følge min daglige gang som træner.

 

Skal du være den næste, der opnår den krop du ønsker, og igen bliver glad for dit eget spejlbillede?

Ønsker du at blive STÆRK & GLAD?

Så læs mere HER om personlig træning med mig, og send mig en email direkte HER

Ser frem til at hører fra dig♥

 


Før - og efter sommer'15 beskåretJane, 47 år

2 x træning pr. uge i 1 år, derefter 1 x træning pr. uge + egen træning.

“Jeg startede med at træne med Tanja 3 gange om ugen, da jeg havde købt et attraktivt kampagne tilbud. Nu træner jeg 2 gange om ugen, og Tanja står stadig ved siden af. Jeg har hilst på muskler jeg for længst havde glemt eksistensen af, og mine balder sidder nu – trods alle odds og tyngdekraft – flere centimeter tættere på udspringet end tidligere. Men vigtigst af alt har jeg fået energien tilbage i mit liv. Og ikke mindst troen på, at det nytter og lysten til at blive ved.
 
Min træning med Tanja er enkelt og effektiv. I starten af vores samarbejde handlede det om, at få det helt basale på plads: Min balance var mildest talt ikke for god og de store muskelgrupper trængte til en kærlig hånd. En 28 år gammel ankelskade har gjort mit højre fodled halvstift og 20 års konsulentarbejdsliv med en laptop i skødet har ikke gjort noget godt for bevægeligheden i mine skuldre. Så jeg havde (og har) rigtig mange undskyldninger for, hvorfor den ene eller anden øvelse måske ikke lige er så god/er lidt svær for mig/ikke bliver helt perfekt med det samme. Heldigvis bider sådan en omgang forsvars-brok ikke på Tanja. Med et stort smil og en insisteren på at ”Selvfølgelig kan du det…” rykker hun hele tiden min grænse for, hvad jeg selv tror jeg kan.
 
Tanja presser mig hele tiden, samtidig med at hun sikre sig, at min teknik er så god som mulig. Det betyder, at jeg føler mig helt tryg. Så tør jeg godt tage en vægtstang på ryggen med 40 kilo og lave squats. Også selvom det i mit hoved ikke er en mulighed.
 
Jeg løb 5 km til Alt for Damernes Kvindeløb i maj. Jeg havde aldrig løbet et motionsløb før. Faktisk havde jeg aldrig løbet 5 kilometer. Og d. 11 september var jeg til 1/10-del triathlon. Hvis det ikke havde været for min træning med Tanja og de mål vi sammen har nået, havde jeg aldrig gjort det. Men nu tør jeg godt.
 
Med Tanja får jeg lige præcis dét jeg har brug for:
En kompetent træner, der med sin uddannelse som fysioterapeut gør mig sikker på fagligheden, en vilje der overtrumfer min, stort smil og engagement, og evnen til at se muligheder frem for begrænsninger.”

 

IMG_2858 (3)Bente, 41 år

3 x træning pr. uge i 2 måneder, derefter 1 x træning pr. uge i + 1 år.

 “Jeg startede ved Tanja i januar, efter jeg havde tabt mig 35 kg og trænet et halvt år. Jeg ville gerne have tabt mig lidt mere og have mere styrke. Men fik meget mere end forventet. Jeg er opereret to gange i højre knæ og spået til aldrig, at kunne løbe. Skulder er opereret, så mange smerter, at jeg sjældent sov en hel time om natten og højre arm havde nedsat funktion. Samtidig har jeg PTSD, med alt, hvad der følger med der. Tanja er enormt struktureret, støttende, grundig og sørger for, at HVER bevægelse, bliver udført korrekt. I starten trænede jeg med næsen ind i væggen, da jeg ikke var i stand til at holde fokus og blev konstant distraheret. Jeg havde svært ved at koordinere mine bevægelser, var grædefærdig og ved at opgive. Men Tanja var perfekt til at rose og presse på de rigtige tidspunkter, så jeg blev ved og mærkede hurtig forskel, især i den fysiske styrke, men også i den psykiske.
Nu er det november, jeg bliver snart 40 og har aldrig før haft det så godt, Tanja er en stor del af det og en personlig træner, jeg er kommet til at holde rigtig meget af. Nu er det ikke vægt, der er fokus, men det, at have det godt, jeg lærer noget af Tanja, hver gang vi er sammen og har stor respekt for hendes viden, kunne og ikke mindst hendes evne til, at kombinere rigtig mange ting på en gang.
Det er under et år jeg har trænet ved Tanja – bliver ved længe endnu – mine knæ er nu så stærke, at jeg løber flere gange om ugen, både almindelige løb, trail og OCR. Ingen smerter, elsker at løbe. Jeg styrketræner 3-4 gange om ugen, efter Tanjas program, jeg kan mærke mig selv og holde fokus, selvom, der sker meget omkring mig. Ortopæderne siger, at hvis jeg stopper med styrketræningen, så vil jeg miste bevægelighed og vende tilbage til uendelige smerter. Så de stemmer for Tanja 😊 Mine elendige skuldre, kan nu dødløfte 120kg og meget mere.
Så ja det koster noget med en personlig træner, men jeg har fået MEGET mere, end jeg har betalt for. Jeg ville aldrig selv være nået dertil og sikkert have opgivet for længst. I morgen er det mandag, jeg skal træne med Tanja og glæder mig som altid 😊 Jeg vælger, at fortsætte, for jeg vil gerne blive ved med at have det godt. Når mine skuldre gør ondt i perioder, kan det korrigeres med træning – fantastisk.
Men vigtigere er, hvad det har gjort for mig som helhed.
 

IMG_3072

Kamilla, 32 år

2 x træning pr. uge i 8 uger, derefter STÆRK mor & GLAD barn bootcamp.

Ovenpå 2 fødsler, var det med en noget slap og løs krop, at jeg mødte til et personligt træningsforløb hos Tanja. Med sin baggrund som fysioterapeut, har hun guidet og vejledt mig i styrketrænings teknikkerne, hvilket har gjort det overraskende let at komme tilbage mod en sund og stærk krop.

Tanja har blik for, at sammensætte det helt rigtige program som udfordre og giver resultater – og hun hepper hele vejen!

Tak til Tanja, for at kende kroppe og udvikle den, til at være den bedste version af sig selv!