ALLE niveauer kan deltage !

 


 DU FÅR:

 • Op til 4 trænings timer pr. uge (fælles)
 • Individuelt styrketræningsprogram til dit niveau (nybegynder/øvet)
 • Professionel hjælp til at få en fast og stærk krop efter din fødsel
 • Trygge rammer for din baby imens du træner
 • Vores eget lokale kun for STÆRK & GLAD mødre og babyer
 • Lukket facebook gruppe kun for STÆRK & GLAD mødre (kan også bruges til sparring, aftaler m.m.)
 • Mulighed for tilkøb af personlig træning til kun 450 kr. (normalpris 600 kr.)
 • Mulighed for tilkøb af fedtprocentmåling (+ billeder og kropsmål) til kun 100 kr. (normalpris 200 kr.)
 • Særlig rabat hos mine samarbejdspartnere

Farvel til sovende balder og goddag til BOOTY-BURN, SAMMENHOLD, LIVSGLÆDE og SVED PÅ PANDEN

Pris kun 995 kr. pr. måned

 ♥ Læs her hvad pigerne siger ♥


TRÆNINGSTIDER

Tirsdag kl. 10.30 – 12

Onsdag kl. 9.30 – 11

Torsdag kl. 10.30 – 12

Fredag kl. 11.30 – 13

 


JEG ER SÅÅ KLAR! 

Noter under “Din besked”:

 • Alder
 • Træningsniveau (nybegynder/øvet)
 • Tidspunkt for din fødsel

Har du komplikationer du ønsker særligt hensyn til eller er du i tvivl omkring noget, så skriv en mail via nedenstående alligevel, så finder vi ud af. 

 


Fleksibilitet der hjælper dig

Jeg ved fra mange af mine tidligere mor/barn klienter, at træning og en lille baby ikke altid er den nemmeste planlægning. I nogle tilfælde kan det være svært at kende rytmen fra dag til dag, og i andre tilfælde kan en fast rytme være mest passende. Derfor har jeg sammensat et nyt og helt unikt tilbud til mødre på barsel. Her har du mulighed for, at komme på de trænings tidspunkter og dage, der passer dig og din baby bedst.

Så i stedet for at være bundet til faste tidspunkter, som måske ikke kan lade sig gøre på dagen (og så miste den træning), så kan du nu træne op til hele 4 gange om ugen. Lige når det passer jer bedst. Træningen ialt vare 1,5 time. Skal du amme eller lign. undervejs, så gør du selvfølgelig bare det. Vores træningstime varer 55 min. inkl. opvarmning af muskler og led, derudover starter vi med 5-10 min. fokus på bækkenbundstræning, der styrker dig igennem resten af din træning – og ikke mindst også i din hverdag generelt. Den resterende tid af træningstimen kan bruges på hygge, snak og leg efterfølgende.

Jeg anbefaler ikke, at du træner udover vores træninger sammen. Kan du slet ikke få nok får du også et hjemmetræningsprogram udleveret, som du kan træne ved siden af. Du behøver derfor ikke et andet træningsmedlemskab udover dette. 

 

Betaling og lokation

Forløbet betales 14 dage inden opstart. Betalingen sker hver d. 1 i måneden og betales forud. Der forpligtes til et min. 2 måneders forløb. 

Forløbet betales til mit firma Tanja Sønderby, CVR NR. 35735852. Der kan betale via bank til reg. nr: 3409, 11470122 eller via mobilepay 66805. Træningerne foregår på Møllevangs allé 145 (Snedkeriet, Crossfit Copenhagen). Du behøver ikke være medlem her for, at træne sammen med mig. 

*Bootcampen forudsætter, at der er 4 tilmeldte pr. måned, dog kun min. 2 deltagere pr. holdtime.