STÆRK & GLAD

Uge 33 – 40

 


I 8 UGER FÅR DU:

 • 16 x EFFEKTIVE og SJOVE træninger  
 • Nye inspirerende workouts HVER uge
 • Professionelt sammensatte workouts der passer til DIT niveau
 • En masse inspiration og guides til din egen træning
 • Lukket Facebookgruppe kun for STÆRK & GLAD bootcamp piger
 • Goodiebag fra Easis med lækre produkter
 • Særlige rabatter hos mine samarbejdspartnere
 • NYT! Mulighed for tilkøb af personlig træning 450 kr. (normalpris 600 kr.)
 • NYT! Tilkøb af fedtprocentmåling med Harpender fedttang 100 kr. (normalpris 200 kr.) 

 

Pris KUN 2399 kr.

SPAR 200 kr. ved at booke 2 sammen.

 

Farvel til kedelige træninger og goddag til GIRLPOWER, SJOVE TRÆNINGER, MERE ENERGI og MASSER AF SAMMENHOLD

TRÆNINGSTIDER UGE 33 – 40:

Tirsdag: kl. 6.15 – 7.10

Torsdag: kl. 6.15 – 7.10

 


JEG ER SÅÅ KLAR! 

Udfyld formularen og lad mig vide:

 • Dit navn og alder
 • Din træningserfaring (begynder/let øvet/øvet)
 • Hvor du har hørt om Stærk & Glad bootcamp

Dit navn*

Din e-mail*

Din besked

 

Bootcampen forudsætter, at der er min. 8 tilmeldte. Hvis du har nogle hensynstagende skader/skavanker send en mail til info@tanjasoenderby.dk.

Har du specifikke ønsker/behov, se mine personlige forløb HER

STÆRK & GLAD bootcamp – personlig træning på den sjove måde

Personlig træning er en investering i dig selv, i din livsglæde og for en sund fremtid. Det er yderst effektivt, og følelsen af at nå dine ønskede mål kan ikke beskrives, selvom det kan være en dyr fornøjelse. Derfor har jeg sat denne unikke mulighed op, der sikre dig 1:1 kontakt med mig, og du får derfor følelsen af, at have din egen personlige træner samtidig med at du træner sammen med de andre piger. STÆRK & GLAD bootcamp giver dig personlig træning på hold, som alle kan betale. Her får du kompetent og effektiv træning 2 x om ugen. Det sikre dig ugentlige motivations boost, samt sammenhold med andre piger, der skaber vores unikke holdånd.

Jeg er udover fysioterapeut og personlig træner også uddannet vanecoach og de uddannelser tilsammen giver mig et helt unikt indblik i kroppen og i vores psyke herunder også vores vaner.  Sammen med mine mange års klienterfaringer har jeg mange brugbare værktøjer til at hjælpe lige præcis dig.

STÆRK & GLAD bootcamp vil for dig som nybegynder sikre dig dine ugentlige træninger og en ny fast vane. Hvis du allerede træner ugentlig vil det give dig et motivationsboost og være med til, at optimerer din træning ved at rykke den til nye højder.

STÆRK & GLAD er et godt mix af styrketræning med egen kropsvægt, TRX, crossfit og konditionstræning. Funktionel træning er en blanding af disse træningsformer og din forbrænding får et boost. Derfor er den træningsform også optimal, hvis du ønsker at tabe dig eller mindske din fedtprocent. Bootcampen giver dig stabilitet og struktur i din træning. Med ugentlig vejledning bliver du tryg ved at styrketræne, og du bliver klædt på at til du vedligeholde din træning efterfølgende. Træningen foregår udenfor i Riis skov, og giver en masse frisk luft, så du efter en dag på arbejde eller i skole får en frisk luft og en masse ny energi at gå hjem på. Du kommer til at elske det.  

Den rette kost er også vigtig i forhold til vægttab og fedttab – men det er udfordrende for mange at finde ud af hvad, hvor meget osv. Derfor er der ingen forbud når du er i et forløb hos mig. Derimod handler det om mængder og prioritet, og den balance finder vi sammen. Derfor har jeg lavet en E-bog du får gratis med. Det er kostvejledning med mine bedste kostråd omkring kost og træning, og hvad du bør spise og hvornår, inspiration til sund mad samt mine bedste råd i forhold til gode kostvaner.

Ønsker du stærke feminine former, og at mærke effekt af din træning HVER gang? Har du lyst til at træne sammen med andre piger, der knokler for det samme som dig?

Her får du 8 unikke uger med masser af GIRLPOWER, SAMMENHOLD og støtte fra en TOPMOTIVERET træner?

Med STÆRK & GLAD BOOTCAMP får du:

 • Ugentlige motivationsboost
 • Nye fede workouts hver uge – farvel til kedelige træninger
 • Mere energi  og overskud i hverdagen samt masser af frisk luft
 • En perfekt start på en ny god vane, der giver et kærligt “et spark bagi”
 • Fastere, feminine og stærkere former
 • Smil på læben og sved på panden
 • Sammenhold, girlpower og masser af god energi

 


Betaling og lokation

Forløbet betales senest 14 dage inden opstart, hvor det fulde beløb betales. Ved tilmelding forpligtes du til, at betale det fulde beløb – uanset om du deltager eller ej. Pengene refunderes ikke. Dog har du mulighed for at sælge din plads videre til en anden.

Betalingen skal ske til mit firma Tanja Sønderby, CVR NR. 35735852. Der kan betale via bank til reg. nr: 3409, 11470122 eller via mobilepay 66805. 

Træningerne foregår i Snedkeriet, Møllevangs allé 146. Du behøver ikke være medlem der for at deltage i træningen. Der er gratis parkering, samt omklædning med bad og skabe.