IMG_6072

Fit in Denmark

De har leveret præmier og lækkerier som både proteinpulver, bars og shakers til mine bootcamp piger og klienter. De sørger desuden for, at leverer de produkter jeg bruger hver eneste dag. Mine klienter kan få hele 15 % rabat på deres produkter.

marlene-bech-negle

 Marlene Bech – permanent makeup og negle

Marlene Bech er Danmarks mester kåret for 3. år i streg i negleteknik, og laver derudover permanent makeup fx 3D øjenbryn, som kun de færreste i Danmark. Hun tilbyder mine klienter hele 20 %  på alle hendes behandlinger. Du kan læse mere om hendes  og hendes arbejde, og se eksempler på hvor dygtig hun er HER. Der er ofte lang ventetid, så book i god tid 🙂

 

IMG_4079

www.sundtakeaway.dk

Sundtakeaway laver lækker mad, som leveres praktisk indpakket og er lige til, at spise eller blot skal lunes nogle minutter. Det er lækker mad, der smager af noget og ikke bliver kedeligt.

Jeg får mad (frokost, aftensmad og 2 mellemmåltider) fra sundtakeaway 2 gange om ugen. Du kan læse mere om hvad de tilbyder HER.

Www.workoutshop.dk

De har de førende og lækreste mærker indenfor herre og dame træningstøj. Jeg bruger en del træningstøj og kan stå indenfor rigtig meget af deres tøj. Kvalitetstøj til gode penge – Og så får du endda yderligere 20 % rabat igennem mig. Se deres store udvalg HER.