tanjasoenderby02

 

Min tilgang

Jeg arbejder med et stort engagement for alle mine klienter, hvilket sikre dig et personligt og professionelt samarbejde.

Uanset om du er motionist eller træner på et højere niveau, om du er nybegynder eller har trænet i mange år, så er høj kvalitet et nøgleord for alt hvad jeg laver. Dette resulterer i, at du kan opnå resultater du ikke selv troede var mulige.

Jeg vil sikre, at hver eneste der starter i et forløb hos mig ikke kun kommer tættere de mål de drømmer om, men også bliver GLAD & STÆRK, mere selvsikker og får en større livsglæde.

Jeg bestræber mig på at kunne tilbyde mine klienter det bedste, derfor undersøger jeg også nyeste undersøgelser og forskningsresultater indenfor både fysioterapi og sundhedsbranchen.

Udover at være uddannet fysioterapeut og personlig træner, som giver mig en stor viden omkring kroppen og dens sammenhæng. Om du så ønsker at maksimerer dine træningsresultater eller står overfor genoptræning, så har jeg stor indsigt i mange områder. Jeg er derfor både teoretisk og praktisk.

For at sikre mine klienter får det optimale ud af deres forløb og en TOPMOTIVERET træner har jeg et loft for, hvor mange klienter jeg har af gangen. Jeg tror på at holdbare træningsresultater kommer af en kombination af engagerede klienter og en dedikeret og topmotiveret træner.

 

Hvad vil du gerne?

Blive GLAD for dit eget spejlbillede?

Få et overblik over HVAD og HVORDAN du skal træne?

Opnå resultater af din træning?

Tabe dig, blive strammet op og mere fast?

Finde en balance med din mad uden dårlig samvittighed?

 

Vil du gerne gøre noget godt for dig selv? Og give dig selv et STORT smil på læben og sved på panden til de fedeste træninger sammen med mig? SÅ TRYK HER.

 

Mine uddannelser

Uddannet VaneCoach via VaneCoach uddannelsen, København 2016

Uddannet fysioterapeut VIA University College Århus N 2015

Uddannet personlig træner via HealtLab 2015

Livsstilscoach modul A 2015

2 dages hypertrofi-, reverse dieting- og vægttabsseminar med PhD. i Nutrition Sciences, Dr. Layne Norton, 2015

Valgfag i “Ernæring i relation til fysisk aktivitet”

Valgfag i “Akupunktur og smerte”

Fedtprocentmåling med Harpender Skin Folder

TRX Suspension trainer

 

YES, DET LYDER PERFEKT – JEG ER KLAR!!

SIGN ME UP !!