Et lille udpluk fra nogle af pigerne omkring deres forløb ♥

Karen, 30 år, Stærk & Glad bootcamp

Det har på alle måder været en positiv oplevelse at være på bootcamp hos Tanja, og jeg vil til enhver tid anbefale det til alle. Med sin gode energi, engagement og høje faglighed får hun skabt de perfekte rammer for et sjovt og givende forløb. Hun evner at møde en lige der, hvor man er, så man altid føler sig i trygge hænder, og hun er god til at støtte, motivere og presse en til at yde sit bedste.
Det har været nogle hårde uger, men jeg har glædet mig til hver eneste træning. Og hver gang er jeg gået fra Trykkeriet med et smil på læben og mere overskud og selvtillid. At være på Tanjas bootcamp er uden tvivl noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. Tak Tanja, du er den bedste! ♥

_____________________________________________________________________________________________________________________

Lone, 26 år, Stærk & Glad bootcamp

Tanja er en helt utrolig træner, med hendes hjælp, støtte og fantastiske gåpåmod blev jeg presset ud i nogle øvelser jeg aldrig selv ville have prøvet, og det er helt sikkert ikke sidste bootcamp jeg har været på med hende. Jeg er helt klart blevet stærkere og meget gladere. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________________

Katrine, 27 år, Stærk & Glad bootcamp

Tanjas bootcamp har været en sand fornøjelse at deltage i! Hun er pisse dygtig til at presse en og ved præcis hvornår man kan løfte lidt tungere end hvad man lige selv regner med. Hun møder altid op med højt humør og god energi, det smitter virkelig af, og man går altid derfra med sved på panden og et smil på læben!

Jeg er helt bestemt blevet stærkere og gladere. En klar anbefaling herfra 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________________

Maria, 26 år, Stærk & Glad bootcamp

Tanja er en genial træner. Hun presser dig til det yderste, motiverer og hepper, og så sørger hun for, at træningen bliver en leg. Bootcampen har givet mig styrke og motivation til at leve et sundere og rarere liv, og for første gang føler jeg, at min træning virkelig virker.

Kæmpe high-five og anbefalinger herfra!

____________________________________________________________________________________________________________________

Sara, 30 år, Stærk mor & Glad barn bootcamp x 2

Tanja er en super engageret træner som formår, at se den enkeltes styrker og svagheder. Hun presser en til at yde sit ypperste og til, at rykke sine egne grænser. Hun er altid glad, smilende og rigtig sød til, at tage sig af de grædende børn, så vi mødre kan få trænet 😉

Jeg kan bestemt anbefale, at træne hos Tanja, så man kan få ‘sin krop igen’ efter en graviditet.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Carina, 26 år, Stærk & Glad bootcamp

Jeg vil sige tusinde tak for 8 mega fede ugers træning. Jeg har været rigtig glad for hele forløbet. Du er altid glad og engageret, og samtidig har du et øje på os alle og sørger for, at vi udfører øvelserne korrekt og med rigtig vægt og teknik. Derudover er du virkelig god til at ‘læse’ den enkeltes behov for motivation, hvilket for mig har gjort, at jeg altid er gået hjem med en god følelse fra træning. Jeg kan på det varmeste anbefale dig til alle andre, der overvejer et bootcampforløb – uanset niveau.

Du er virkelig god til at tilrettelægge træningen, så alle kan være med og du har altid en alternativ øvelse i ærmet, hvis nogen har problemer med bestemte øvelser. Endvidere formår du at presse alle, så man får max ud af træningen. Jeg har virkelig følt mig i gode hænder hos dig, og har udelukkende gode ord at sige om dit bootcampforløb.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Inda, 30 år, Stærk & Glad bootcamp, og Summer bootcamp

Tanja er den bedste træner nogensinde! Hun er super engageret og utrolig dygtig fagligt, og så er hun rigtig god til, at skabe en positiv og sjov atmosfære under træningen. Samtidig ved hun hvornår hun kan presse en til at yde mere og man går med garanti fra træningen med sved på panden. Jeg har været SÅ glad for de første 5 ugers bootcamp og jeg har derfor valgt at tage 4 uger mere med Tanja, og jeg tror faktisk ikke at det stopper her. Det er det hele værd!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Micha, 22 år, Stærk & Glad bootcamp x 2

Det har været helt fantastisk at være med på Tanja’s bootcamp!
Tanja er en utrolig motiverende træner, der med sit altid gode humør og positive sind, gør at det er super sjovt at komme til træning!☺️  Hun er super god til at hjælpe en! Om det så er at man skal presses i noget mere vægt eller fordi man er utilpas med en øvelse – så finder hun en løsning!
Jeg har aldrig nydt så meget at stå op om morgen og viden at man skulle blive svunget rundt i en tabata.
Vender helt sikkert tilbage til næste bootcamp! ♥

_____________________________________________________________________________________________________________________

Kate, 30 år, Stærk & Glad bootcamp

Jeg har deltaget på 2 bootcamp-hold hos Tanja, og jeg har bestemt ikke fortrudt. Tanja er rigtig god til at motivere, og også vejlede og lytte til dig, hvis du har nogle problemer med dine led, hvilket jeg har. Der er fokus på at have en ordentlig teknik, når du træner, hvilket gør at du kun vil være øm på den sunde måde og du undgår at lave forkerte bevægelser der kan lede til skader.
Mit forløb hos Tanja hjalp mig med at komme ud af en periode med stress, hvor jeg har taget meget på og været meget deprimeret. Det hjalp på selvværdet, og jeg fik mere overskud i hverdagen, så for mig har det været starten på en sundere livsstil. Der er en meget god grund til at hun kalder sine bootcamps ”stærk og glad”, for det bliver man.
Jeg vil anbefale Tanja til alle, for uanset om du er vant til at træne eller om du lige er begyndt, så møder Tanja dig der hvor du er og skaber et trygt træningsmiljø, hvilket i hvert fald gav mig motivationen til at yde mere. Man kan tydeligt mærke at Tanja er meget dedikeret og går op i sit arbejde – og så er hun altså bare helt vildt sød og behagelig, selvom hun ofte vil få dig til at føle at du er lige ved at kradse af 😉
De varmeste anbefalinger fra mig
!
_____________________________________________________________________________________________________________________
 
Cecilie, 29 år, Stærk & Glad bootcamp
Jeg meldte mig til Tanjas bootcamp, da jeg et stykke tid havde overvejet en personlig træner, og det her kom ret tæt på 😀 Det var motiverende at have Tanja og resten af holdet ventende hver gang, og udover hver gang, og udover en mere fast træningsrutine, fik jeg bedre teknik og generelt bedre kendskab til styrketræningsøvelser med frivægte. Ydermere gav træningerne resultater i form af en strammere krop og en vældig tilfreds kæreste derhjemme 😉

_____________________________________________________________________________________________________________________

Annette, 42 år, Stærk & Glad bootcamp x 2

Super energibombe og smittende med sit positive sind. Det er aldrig kedeligt at træne sammen med Tanja. Selvom man er på… bootcamp med andre tøser, så holder hun skarpt øje med dig, og du får hele tiden en positiv peptalk. Meget motiverende og jeg vender helt sikkert tilbage næste gang der er bootcamp 🙂 Tak Tanja…

_____________________________________________________________________________________________________________________

Ellora, 32 år, Stærk & Glad bootcamp

Tanjas bootcamp var lige præcis det jeg havde brug for til, at genopstarte min træning. Hendes program udfordrede mig på måder jeg ikke forventede, og har hjulpet mig til at integrere motion og træning, som en fast del af min hverdag.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Jasmin 28 år, Stærk mor & Glad barn bootcamp

Tanja er enormt motiverende og med sine høje forventninger og gode tekniske støtte, er hun med til at træningens udbytte bliver langt større end hvad man selv kunne have formået. Hendes gode humør smitter og hun tilfører træningen humor og god energi. Tak for svedig workouts!

_____________________________________________________________________________________________________________________

JEG VIL OGSÅ BLIVE STÆRK & GLAD !!!!

SIGN ME UP!

 
Noter i “Din besked”:
• Alder
• Træningserfaring (nybegynder, øvet)