♥ Skal du giftes i 2018? ♥

 

Ønsker du, at stå helt fortryllende på den store dag?

Med smukke, faste og feminine former?

På en dag hvor der tages mange billeder…

 

Så er mine bryllupsforløb den bedste løsning!

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 


 

ALLE FORLØB INKLUDERER:

Personlig træning i  alle de uger du ønsker

Individuelt styrketræningsprogram

Professionelt sammensat styrketræningsprogram efter dine ønsker og mål

Opstarts- og afsluttende coachingsamtale

Før-, midtvejs- og afsluttende billeder, fedtprocentmåling samt kropsmål

Løbende sparring og vejledning omkring kost

Fri korrespondance

Rabat hos mine samarbejdspartnere

 


Lad os tage en uforpligtende snak

Indtast nedenstående og jeg ringer dig op hurtigst muligt.

Dit navn*

Din e-mail*

Din evt. besked


Resultater der fortsætter

Det vigtigste for mig er, at det vi opnår kan fortsætte uændret når vi stopper. Jeg arbejder med et stort engagement for alle mine klienter, hvilket sikre dig et personligt og professionelt samarbejde.

Uanset om du er motionist eller træner på et højere niveau, om du er nybegynder eller har trænet i mange år, så er høj kvalitet et nøgleord for alt hvad jeg laver. Dette resulterer i, at du kan opnå resultater du ikke selv troede var mulige.

Jeg vil sikre, at hver eneste der starter i et forløb hos mig ikke kun kommer tættere de mål de drømmer om, men også bliver GLAD & STÆRK, mere selvsikker og får en større livsglæde.

Jeg bestræber mig på at kunne tilbyde mine klienter det bedste, derfor undersøger jeg også nyeste undersøgelser og forskningsresultater indenfor både fysioterapi og sundhedsbranchen.

Udover at være uddannet fysioterapeut og personlig træner, som giver mig en stor viden omkring kroppen og dens sammenhæng. Om du så ønsker at maksimerer dine træningsresultater eller står overfor genoptræning, så har jeg stor indsigt i mange områder. Jeg er derfor både teoretisk og praktisk.

For at sikre mine klienter får det optimale ud af deres forløb og en TOPMOTIVERET træner har jeg et loft for, hvor mange klienter jeg har af gangen. Jeg tror på at holdbare træningsresultater kommer af en kombination af engagerede klienter og en dedikeret og topmotiveret træner.

 

Ændringer der kræver mindst muligt arbejde

Jeg er bl.a uddannet VaneCoach og fysioterapeut udover min personlig træner uddannelse, som giver mig et helt unikt indblik i kroppen og ikke mindst i vores psyke ud fra vores vaner.  Sammen med mine flere års klienterfaringer har jeg mange brugbare værktøjer til at hjælpe mine dig. Vores træninger bliver en bred vifte af både styrketræning, crossfit inspireret øvelser, funktionel træning, konditions- samt TRX træning. Det giver variation i din træning, der udover vores samarbejde og kemi ofte øger motivationen og derved din lyst til fortsætte.

 

Vil du gerne …

♥ Blive GLAD for dit eget spejlbillede?

♥ Få et overblik over HVAD og HVORDAN du skal træne?

♥ Opnå resultater af din træning?

♥ Tabe dig, blive strammet op og mere fast?

♥ Finde en balance med din mad uden dårlig samvittighed?

♥ Gøre noget godt for dig selv?

♥ Give dig selv et STORT smil på læben og sved på panden til de fedeste træninger?

 

Kan du sige ja til bare 2 af ovenstående, så er mine forløb noget for dig.

Dit navn*

Din e-mail*

Din evt. besked

 


 

Træning for Brud & Brudgom eller Brud & Brudepige?

Ønsker i som brug og brudgom, at træne sammen op til brylluppet og hjælpe med at motiverer hinanden i et fællesprojekt, der vil gavne mange år frem? Så er det bestemt en mulighed. Dette gælder også hvis i som brud/brudpige ønsker et forløb. Send mig en mail eller lad os tage en uforpligtende snak.

 

Pris eksempel:

1 x træning pr. uge (min. 8 uger/i alt 8 træninger) Pr. måned pris kun: 2.200,-

2 x træning pr. uge (min. 8 uger/i alt 16 træninger) Pr. måned pris kun: 4.000,-

3 x træning pr. uge (min. 8 uger /i alt 24 træninger) Pr. måned pris kun: 6.000,- 

Har du andre ønsker i forhold til ugentlige træningsantal eller varighed, så lad mig høre fra dig. Så finder vi ud af hvad der passer dig.

 

Betaling og lokation

Forløbet betales inden det påbegyndes, og dermed inden din/jeres opstartssamtale. Der forpligtes til minimum 8 ugers forløb for, at få ovenstående priser. Betalingen kan inddeles i rater efter individuel aftale. Der betales 100 kr. pr. opdelt rate.

Forløbet betales til mit firma Tanja Sønderby, CVR NR. 35735852. Du kan betale via bank til reg. nr: 3409, 11470122 eller via mobilepay 66805. Træningerne foregår Snedkeriet Århus, Crossfit Copenhagen. Du/i behøver ikke være medlem for, at træne sammen med mig. 

 

Ønsker du et gratis møde, så udfyld nedenstående og jeg vil kontakte dig.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din evt. besked